Immunerősítés

Bár mostanában szinte csak az egészségmegőrzésről szól minden, úgy gondoljuk, hogy sajnos nem véletlenül fontos téma és valóban érdemes kellő figyelmet szentelni rá. Az immunrendszer alapvető igénye a kiegyensúlyozott fizikai és lelki állapot, az egyensúlyából kibillent szervezet sajnos fogékonyabb a betegségekre.
Az immunrendszer legyengülésének rengeteg oka lehet, a háttérben meghúzódhat genetikai betegség, fertőzéses megbetegedés, káros életmód, vagy stressz. Tippjeink a megelőzésről szólnak, amire az őszi szezonban kiváltképp érdemes odafigyelni.


CalciTrio Extra pezsgőtabletta A csontok multivitaminja, vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek széles skáláját tartalmazza, melyek hozzájárulnak az egészséges csontozat fenntartásához.


1. Ásványi anyag komplex tízféle ásványi anyagból

2. Bio Alga-Mix két kiváló alga (spirulina és chlorella alga) harmonikus keveréke


ROOIBOS immunerősítő tea A ROOIBOS egy fa kérge és rendkívül gazdag ásványi anyagokban, nagyon jó immunerősítő. Tartalmaz többek között C-vitamint, magnéziumot, kalciumot, vasat. Nem tartalmaz koffeint. Serkenti az emésztést, és kiváló méregtelenítő.


1. C-vitamin pezsgőtabletta Citrom ízzel

2. One-A-Day Vitamin D3 italpor citrom ízzel – édesítőszerekkel

3. One-A-Day multivitamin Vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta


1. Mega Daily Forte Fejlett multivitamin és ásványi anyag formula

2. iC-1000 Bioflavonoids 1000 mg C-vitamint és növényi kivonatokat tartalmazó termék növényi alapú, saválló kapszulában.


A mozgás alapja a megfelelő fizikai állapotnak, amely pedig nagyrészt felelős az immunrendszer egyensúlyáért. A stressz levezetésében is sokat segít a rendszeres testmozgás – hiszen a mozgás során erősödik a szervezet fizikai és lelki tűrőképessége egyaránt.


A világszerte elismert táplálkozástudományi szakember, dr. Joel Fuhrman, a New York Times bestsellerszerzője legújabb kötetében komplex táplálkozási tervet oszt meg olvasóival. Olyan részletes étkezési útmutatót, amelyet követve képesek lehetünk megelőzni és akár visszafordítani sokunkat érintő egészségügyi problémákat – mindezt gyógyszerek nélkül. Mi az oka, hogy egyesek gyakrabban betegszenek meg? Mi tesz valakit fogékonyabbá a betegségekre? Mi a titka azoknak, akiket elkerülnek az egészségügyi problémák? Dr. Fuhrman meggyőződéssel vallja, hogy az egészséghez vezető kulcs nem az orvosi ellátásban keresendő. A válaszokat tányérunkon, táplálékainkban találjuk. Dr. Fuhrman olyan teljes körű stratégiát kínál, melyet a táplálkozástudomány legfrissebb tesztadataira és több ezer páciensének tapasztalataira alapozva dolgozott ki. Több mint 85 növényi alapú recepttel, két hétre összeállított menüsorral, és az immunitásunkat azonnal felturbózó szuperélelmiszerek listájával nyújt segítő kezet. A Szuperimmunitást forgatva megismerheted a táplálkozástudomány legfontosabb összefüggéseit, valamint azokat a tényeket, melyeket érdemes tudnod táplálékainkról.