Szüretelj velünk

A SZŐLŐ DICSÉRETE

Ha ősz, akkor szüret. Ha szüret, akkor pedig szőlő!
A szőlő nem csak kedvelt, de rendkívül egészséges gyümölcsünk, bor formájában természetesen fontos a mértékletesség! A mi szüretünk ezúttal szőlő, illetve mazsola alapú természeti kincsekben bővelkedő csemege válogatás!


1. OMNIUM Hidegen sajtolt szőlőmagolaj 100 ML BIOSÉTÁNY 1590 FT
2. CRETAN NECTAR szőlőmust 250 ML BIOSÉTÁNY 1990 FT
3. DR.CHEN szőlőmag-kivonat kapszula 60 db BIOSÉTÁNY 2690 FT


1. FRIZZANTE tokaji, száraz fehér habzóbor 2019 BORÁRIUM WINE & SPIRIT 2690 FT
2. HAMVAS / Csopaki Olaszrizling, fehér, száraz, oltalam alatt álló bor 2018 BORÁRIUM WINE & SPIRIT 2990 FT
3. LISICZA / Pécsi Cirfandli fehér, száraz, oltalom alatt álló minőségi bor 2019 BORÁRIUM WINE & SPIRIT 3490 FT


1. ST. ANDREA / Csak egy szóval Pinot Noir 2019 Már hordóból is örömmel kóstoltuk, a palackozás után pedig egyértelmű volt: a két Lőrincz eddigi legjobb, leggyümölcsösebb, elegáns pinot noirja a 2019-es. Gyuriék legkedvesebb pinós ültetvényeiről válogatott szőlő nyitott kádban és tartályban erjesztve, tartályban és használt tölgyben érlelve nyolc hónapon át. Elegáns, Burgundiát idéző stílus, finom egri ásványossággal és hordóval díszítve. Kedves, ropogós, csipkebogyós, cseresznyés vörösbor közepes testtel, sima tanninnal.
BORTÁRSASÁG 3250 FT

2. BÖJT / Rosé 2019 Mély narancspiros színű, tartalmas egri rozé Böjt Gergő ostorosi kis pincéjéből. Zweigelt, kékfrankos, merlot és blauburger. Részben fában erjedt, acéltartályban érett. Tiszta érett gránátalma, a gyümölcsízek és savak vibráló játéka. Tartalmas, hosszú, sokízű rozébor, a korty végén a szamóca és a vulkáni talaj izgalmas összhatásával. Tartalomban és formában egyaránt a rozé koordinátarendszer silleres vége, frissessége, intenzitása azonban az újborokat idézi.
BORTÁRSASÁG 1950 FT

3. BOTT FRIGYES / Just Enjoy White 2019 Tramini a nagy része, ehhez olaszrizling ad struktúrát. Egy hétig erjedt nyitott kádban, Frigyesék hamburger technológiájával, onnan kosaras présbe került, kíméletesen préselve, majd fél évre finomseprőn használt hordóba. Ha az olaszrizling héjon van, még izgalmasabbá teszi a házasítást. Ehhez jön a bogyón belül erjedt tramini: az illatos fajtánál meghatványozódnak az aromák a bogyón belüli erjesztéssel. Zamatos, rétegzett, hosszú ízű natúrbor.
BORTÁRSASÁG 4950 FT


1. CAROLI főzött szőlőmust 250 ML OLASZBOLT 2890 FT
2. CIRIO vörösbor ecet 500 ML OLASZBOLT 890 FT


1. MÁDI LEÁNYKA 100 G 1590 FT
2. ERDŐMESTER 100 G 1790 FT
3. INDIÁN NYÁR 100 G 1790 FT