Unboxing Live

A Mammut szezonális újdonságait teszteltettük látogatóinkkal! Valós emberek, valós véleményeire voltunk kíváncsiak, hogy ők mit gondolnak az őszi kollekciók kedvenceiről. A Mammut MyStyle stábjával a helyszínen jelentkezők közül Gergőt, Bogit és Szandrát választottuk ki, hogy véleményt mondjanak olyan termékekről, amelyek közel állnak hozzájuk foglalkozásuk, vagy érdeklődési körük miatt. Hasznos tippjeikkel nem csak a választásban voltak segítségünkre, hanem felhasználói szemmel mi is többet megtudtunk a szezon kedvenceiről!


1. KIS MÉRETŰ, VAJSZÍNŰ RETIKÜL visszafogott színének köszönhetően bármihez hordható, pici, mégis mély, elfér benne sok minden. Köszönhetően a sok zsebnek tárolás szempontból rendszerező, akár alkalomra, akár hétköznapra is tökéletes!
CCC 8190 FT

2. PASZTELLKÉK nagyobb alakú Shopper fazon, mégis nőies. Akár egy laptop is belefér. A gyöngyök az oldalán az elegáns árnyalattal abszolút nőiessé teszik, a széles vállpánt kényelmes, jól hordhatóvá teszi, jó választás akár munkába, akár alkalmakra.
CCC 10 900 FT

3. MENTA kis méretű, két cipzáras Mini, de imádom! Örök klasszikus, a két cipzár nagyon praktikus, fiatalos, gyönyörű színárnyalat, elegáns és laza egyszerre, jól használható, ötletes zsebek, strapabíró, időtálló!
CCC 7390 FT


1. ADIDAS GRAND COURT A fehér bőr elegáns, mégis kényelmes és sportos. Akár esküvőre is el tudnám képzelni, egyszerűen kényelmes és menő! HERVIS 22 990 FT

2. ADIDAS GAME COURT Eredetileg teniszcipő, érezni is a technikai professzionalizmust, tartja a lábat, mégsem érzem, hogy rajtam van. Igazi profi remekmű!
HERVIS 19 990 FT

3. NIKE COURT VISION LO Szintén bőrcipő, ezúttal fekete. Utcai, hétköznapi viseletként tudom elképzelni, kényelmes és a színe miatt könnyű kezelni is.
HERVIS 19 990 FT


1. ARMONIA bőrszabályozó arckrém uborkával, shea vajjal 50 ML– meglepően gyorsan beszívódik, nem hagy nyomot, az állaga finoman selymes, illata nem erős.
UNIPATIKA 5899 FT

2. SÁRGABARACKOS haj -és testpermet – Nőies, de mégis karakteres illat, ugyanúgy tartós testpermethez képest, mint a gránátalmás verzió.
THE BODY SHOP 4890 FT

3. GRÁNÁTALMÁS haj -és testpermet – Az illat kellemes, finom selymes érzetet hagy a bőrön, érezni, hogy nem illan el azonnal, kellemes, vidám a csomagolás és tetszik, hogy környezetbarát.
THE BODY SHOP 4890 FT

4.  GEL TO MIST VITAMIN E 60 ML Géles arcpermet érezhetően kellemesen tonizál, frissít, praktikus a méretezése, kis táskában is könnyedén elfér!
THE BODY SHOP 4390 FT

5. ARMONIA tengeri algás szem- és szájkontúr 30 ML ̶ a bőr puha tapintásúvá válik, kifejezetten kellemes illatú, könnyed az állaga, gyorsan és maradéktalanul beszívódik!
UNIPATIKA 5899 FT

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK VOLTAK

UNIPATIKA MAMMUT  II. -1. SZINT

HERVIS MAMMUT  II. -1. SZINT

CCC MAMMUT  2. EMELET THE BODY SHOP MAMMUT  I. FÖLDSZINT