Wellness tippek


A plank gyakorlat manapság már széles körben ismert, mégis nagyon kevesen tudják helyesen kivitelezni. Helytelenül végezve azonban nemcsak hatékonyságát veszíti el, de különböző problémákat is okozhat! A plank végzésénél sosem az idő, sokkal inkább a tökéletes végrehajtás legyen a célod. Helyezkedj el alkartámaszban, figyelve arra, hogy vállad pontosan a könyököd felett legyen. Feszítsd meg combodat és farizmodat, könyöködet erősen nyomd a talaj irányába, lapockáidat aktívan húzd le, a háti és az ágyi gerincszakasz legyen közel egyenes és semmiképp sem homorú! Ha mindezekkel megvagy, teljes kilégzést követően feszítsd meg hasizmaidat anélkül, hogy testhelyzeted megváltozna! Hidd el, ha szabályosan és erőből végzed a gyakorlatot, akkor már 10-20 másodperc után érezni fogod a hatását! Amikor az alaphelyzetet már tökéletesen tudod kivitelezni, nehezíthetsz különböző kar- és lábemelésekkel, figyelve arra, hogy tartásod ne változzon, a megfeszített izmok ne engedjenek ki egy pillanatra sem! Amennyiben derékproblémával rendelkezel, kerüld a láb helyzetének változtatását, mert könnyen túlterhelheted vele az alsóháti szakaszt. Végezd a plank feladatokat rendszeresen, hogy erős törzsizmokkal és egészséges gerinccel büszkélkedhess! Ez a szuper gyakorlat messze nem csak a lapos has miatt fontos, nélkülözhetetlen minden további edzéshez és a helyes testtartáshoz is.

1. KILIMANJARO poliészter matrac HERVIS akciós ár 4999 FT

2. NIKE sportkulacs HERVIS 3999 FT

A plank helyes megtanulásában kérd a Lite Wellness Club szakképzett teremedzőinek segítségét, akik minden hétköznap 7.00-12.00 és 15.30-21.00 között ingyenesen segítik vendégeinket fitness részlegünkön!


Szeretnél belevágni a rendszeres testmozgásba? Esetleg haladóként motivációra vagy gyorsabb fejlődésre vágysz? A legjobb, amit tehetsz, ha személyi edzőt fogadsz magad mellé. A befektetés gyorsan megtérül, hiszen rövidebb idő alatt sajátíthatod el a gyakorlatokat, mintha önállóan tennéd. A folyamatos hibajavításnak köszönhetően megúszod a sérüléseket. A kezdeti állapotfelmérés alapján személyre szabott feladatokat végzel majd az ideális intenzitáson, így jóval gyorsabban érheted el a kitűzött célt. Egy profi tréner a szakmai támogatás mellett motivációt is nyújt, hogy nehezebb napjaidon se add fel a sportolást. Jelentkezz személyi edzésre és hozd ki magadból a legjobb formádat! Vedd fel a kapcsolatot értékesítő kollégánkkal a sales@litewellness.hu e-mail-címen, hogy szakmai vezetőnkkel közösen megtalálhassák a számodra tökéletes szakembert!

1. ADIDAS pamutpóló HERVIS akciós ár 5499 FT

2. ADIDAS Nemezis teremcipő HERVIS 12 999 FT


Lehetséges egyetlen eszköz segítségével minden izmot megdolgoztatni? A válasz, igen! Ráadásul nemcsak a fitness teremben használhatod, de otthon is bármikor előveheted és még utazásokra is magaddal viheted. A felfüggesztéses heveder a sporteszközök királya, hiszen kicsi, könnyű, az ára is elérhető és bárki számára használható. A leghasznosabb hevederrel végezhető gyakorlat az evezés. Remekül erősíti a hátizmokat, így javítja a modern életmód miatt szinte mindenkinél előforduló helytelen tartást. A feladatokat kezdő szinttől indulva a végtelenségig nehezítheted. Nagyon fontos azonban itt is a szabályos kivitelezés. Szinte minden gyakorlatnál nélkülözhetetlen a far- és hasizmok feszítése. Mielőtt beruháznál egy saját eszközre, érdemes szakembertől megtanulnod a helyes használatát. Klubunk csoportos órái között megtalálod a TRX edzéseket is. Ezeken a kiscsoportban végzett tréningeken profi oktatóink segítenek a mozgás tökéletes elsajátításában!

SPORTNESS Whey Protein tejsavó fehérje protein készítmény DM ÁR AZ ÜZLETBEN

HA MÉG NEM JÁRTÁL NÁLUNK, REGISZTRÁLJ HONLAPUNKON ÉS PRÓBÁLD KI KLUBUNKAT! Teszteld fitness és wellness részlegünket, illetve csoportos óráinkat 7 egymást követő napon át, mindössze 2800 forintért! litewellness.hu
Modelles fotók / LITE WELLNESS CLUB