Aktualitások

Bevásárlóközpontunk aktuális híreiről, eseményeiről tájékozódhatsz HÍREK rovatunkban. A téli szezon kiemelt fontosságú információit gyűjtöttük össze.


Jó hírünk van a karácsonyi ajándékbeszerzések küszöbén: a Mammut elnyerte a Safe Asset Group nemzetközi ellenőrző szervezet biztonságos kereskedelmi létesítményeknek odaítélt Covid-megfelelőségi Tanúsítványát. A svéd ellenőrző szervezet minden szigorú előírását teljesítettük, ami azt jelenti, hogy a Mammut a nemzetközi sztenderdek szerint is felkészüljünk a koronavírus járvány kockázatainak enyhítésére. A kötelező maszkviselés és a távolságtartás mellett más fontos Covid-intézkedéseket is bevezettünk. Fokozottan odafigyelünk a higiéniára, nyilvános kézfertőtlenítő állomásokat helyeztünk ki, melyeket rendszeresen utántöltünk, gondoskodunk a felületek, kilincsek, korlátok, felvonógombok rendszeres fertőtlenítéséről és az épület gyakori átszellőztetéséről is. Az érintkezések csökkentése érdekében ideiglenesen a pihenőszigeteket is megszüntettük. Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra! Biztonságos vásárlást kívánunk!

Bővebb információ www.mammut.hu


Világmárkák együttműködéséből született már jó is, rossz is. Ezúttal egy kivételesen jól sikerült kooperációra került sor, ahol két különböző stílus és trend találkozott. A VALENTINO divatház 13 év után újra Milánóban mutatta be 2021- es tavaszi kollekcióját, a kifutón pedig meglepetésként debütált a márka és a Levi’s® új együttműködése. A kollaboráció eredménye a közösen jegyzett 517-es bootcut farmer, egy térdtől lefelé bővülő nadrág, közös egyedi címkével. A Levi’s® farmer a kezdetektől fogva a világ legdemokratikusabb ruhadarabjainak egyike, mely úgy vált univerzális egyenruhává, hogy közben megőrizte szimbolikus kapcsolatát a fiatalsággal és a függetlenséggel. A Levi’s® 517-es először 1969-ben jelent meg, a lehetőségek (Apollo 11), a vietnami háború elleni tiltakozások és a békés együttlét (Woodstock) évében. Pierpaolo Piccioli új kollekciójában ez a mindenkit befogadó életérzés találkozik a VALENTINO romantikus stílusával.

LEVI’S MAMMUT I. FÖLDSZINT


Fontos számunkra a környezetvédelem, ezért arra is kiemelt figyelmet fordítottunk, hogy karácsonyi meglepetésünkkel ösztönözzük a zöld koncepciókat és felhívjuk a figyelmet arra, hogy a környezettudatos gondolkodás része lehet mindennapjainknak úgy, hogy akár még a korábbi életviteli minőség is jobbá varázsolható! A FIAT 500 HYBRID Seaqual™ ülései például nemcsak kényelmesebbek, de innovatív, többszörös díjnyertes eljárás során 100 százalékban tengerekből kihalászott műanyag hulladékból készítenek. Csökkentsd a károsanyag-kibocsátást és a fogyasztást akár 20 százalékkal*, és készülj fel arra, hogy stílusosan változtasd meg a világot.

A nyereményjáték részleteiről a www.mammut.hu oldalon tájékozódhatsz.


Ne csak akkor vedd figyelembe ezt a cikkünket, ha szereted az állatokat, sőt, ha eddig nem értetted miért fontos felhagyni az állatkísérletekkel, akkor mindenképpen olvasd végig írásunkat! Bár egy 2013. március 11-i rendelet az állatkísérletek minden formáját megtiltotta az Európai Unió területén gyártott és az EU-n kívülről importált kozmetikumokhoz kacsolódóan, sajnos a világ nagy részében továbbra sem tartják veszélyesnek az állatkísérleteket, sőt egyes helyeken kifejezetten elvárják, hogy a termékeket állatokon is teszteljék, mielőtt forgalomba kerülnek! Sőt az esetleges mérgező, vagy rákkeltő hatást továbbra is vizsgálhatják állatokon, így olyan terméket vásárolj, amely a „CRUETLY FREE”, vagy „VEGAN” védjeggyel rendelkezik! Az erre vonatkozó információkat keresd a termékek csomagolásán, és válassz inkább növényi, organikus összetevőket, márkákat!

CRUETLY FREE márkajavaslataink DM – BALEA, CATRICE, EBELIN, ESSENCE, ISANA, S-HE | UNIPATIKA – MÁDARA, DR.ORGANICS, DR.HAUSCHKA, COCONUT OIL COSMETICS | PUPA | THE BODY SHOP | DOUGLAS – DOUGLAS NATURLAS, ZADOR

Figyeljétek decemberben a FACEBOOK oldalunkat, az Adventi Nyereményjáték sorozatunkban igazi ünnepi nyereményekért játszhattok hetente!