Beköszöntő

Gellei Andrea
Marketingvezető

Idén az ünnepek másképpen telnek, mint azt eddig meg­szoktuk. Nagyobb figyelemmel tekintünk közvetlen és tágabb környezetünkre egyaránt. A fe­lelős gondolkodásmód hétköz­napi életünk szerves részévé vált. A mélyebb élethelyzetekkel a fókuszpontjaink, súlypontjainak átértékelődnek, áthelyeződnek.

A karácsonyi ajándékbeszerzé­sek küszöbén látogatóink és dolgozóink számára egyaránt fontos információ: a Mammut elnyerte a Safe Asset Group nemzetközi ellenőrző szervezet biztonságos kereskedelmi létesítményeknek odaítélt Covid-megfelelőségi Tanúsítványát, így a nemzetközi sztenderdek szerint is felkészültünk a koronavírus járvány koc­kázatainak kezelésére.

A környezettudatos koncepciók továbbra is kiemelt fontosságúak számunkra, nyereményjátékunkkal is erre szeretnénk ösztönöz­ni vásárlóinkat! Ezt az elköteleződést szeretnénk minél több le­hetséges ponton beemelni a bevásárlóközpont életébe és hosszú távú misszióként képviselni. Kiadványunkban természetesen az ünnepi hangulatra is nagy hangsúlyt fektettünk, szeretnénk, ha az idei karácsony is meghitt hangulatban telne, ehhez nyújtunk segítséget gift guide összeállításunkkal, ahol az aktuális szezon trendjeit és limitált kollekcióit gyűjtöttük össze. Ajándéktippje­inkben, ötleteinkben kiemeltük a környezetbarát termékeket, és az ár-érték arány tekintetében legfigyelemre méltóbb ajánlatokat a Mammut kedvenceként jelöltük!

A kiadvány nyomtatott formátumának átalakulását követően on­line verziója is megújult, magazinunk digitális formátumban a mammutmagazin.hu oldalon érhető el.

Békés Ünnepeket!

www.mammut.hu