Beköszöntő


Gellei Andrea
Marketingvezető

MINŐSÉG, STÍLUS, FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

A Mammut Bevásárló- és Szórakoztatóközpont az első olyan hazai üzletközpont, amely az elmúlt évek során folyamatosan támogat környezetvédelemmel, tudatos fogyasztással, és lokális értékek kiemelésével kapcsolatos koncepciókat, eseményeket. Mindemellett elkötelezett szándékunk, hogy szolgáltatásaink és kínálatunk minőségét folyamatosan fejlesszük.

SEZAM applikációnkkal szeretnénk megajándékozni mindazokat, akik rendszeresen vásárolnak üzleteinkben és igénybe veszik szolgáltatásainkat! Azaz a vásárlásaid pontot érnek, a pontjaidért pedig értékes ajándékokat kaphattok! 

A Cinema City mozik újranyitásával mindkét épületben a valódi élmények visszatérését ünnepelhetjük. A kényelmes és biztonságos mozizást fokozzák az Oscar-díjas filmek, és a legújabb nemzetközi, illetve hazai újdonságok.

A design rajongóinak is jó hírünk van! A japán nemzetközi design díjairól is jól ismert MINISO lakberendezési- és ajándéktárgyakat forgalmazó márka júniustól a Mammut I-ben is elérhető.

Tavalyi kampányainkat, nyereményjátékainkat környezetbarát szemléletre építettük, ezt idén is szeretnénk továbbvinni, fejleszteni. A magazin rendhagyó módon környezetvédelmi és egészségvédelmi szempontokat is figyelembe véve idén tavasszal online jelentkezik.

Kiemelnénk a magazin ECO pecsétjét, amellyel minden rovatunkban azokat a termékeket jelöljük, amelyek a prémiumminőséget ötvözik a környezettudatossággal. Új rovatunkkal, a „szakértőnk válaszol”-lal pedig közvetlenebb módon szeretnénk eljuttatni minőségi bérlői szolgáltatásainkat és az ezek mögött húzódó valódi értékeket olvasóinkhoz.

Ne feledjétek, folyamatos nyereményjátékokkal készülünk, hogy hozzájáruljunk egy önfeledtebb és vidámabb nyári időszakhoz, ezért kövessétek folyamatosan online magazinunk oldalait!

A SEZAM applikáció részleteiről itt olvashattok

https://mammut.hu/hirek/dijazzuk-a-vas-rl-sod

Gellei Andrea
marketingvezető