DRHAZI

A TERMÉSZET EREJÉVEL ÉS A LEGÚJABB TECHNOLÓGIÁKKAL!

Igazi varázslat a bőrmegújításban!

Nemzetközi viszonylatban is igen kevés az a szépségipari márka és koncepció, amely kompromisszummentesen a valódi hatékonyságra épít brandet és fejleszt termékeket.

DR Házi Edina 10 év gyógyszeripari sales és marketing tapasztalatot követően egyfajta tudatos életvezetéssel váltott a kozmetikumok világába. A kezdeti hobbi később munkává, majd hivatássá vált, majd több mint 10 éves kutató-fejlesztő munka eredményeképp születtek meg a DRHAZI hatóanyagkozmetikumok. Neve mára branddé vált, a márka missziója, hogy tiszta, hatékony kozmetikumokat, és bőrmegújító, arcfiatalító módszereket fejlesszenek.  

A DRHAZI készítmények a kozmetikai irányzat egy teljesen új irányvonalát képviselik, sejtszinten ható professzionális természetes medikozmetikumok. Legfontosabb gyártási irányelvek a 100% természetes összetétel, a készítmények bőrazonos felépítése és a hightech bőrregeneráló hatóanyagok magas dózisú alkalmazása. 

Fontos küldetésük,  hogy a megszerzett tudás minél többekhez eljusson, hogy segítséget adjanak a tudatos szépségápolás elsajátításában. Ezért is készülhetett el rendhagyó cikkünk, amelynek kérdéseit közvetlenül a Mammut facebook-oldal követői tehették fel. Ezek közül választottunk ki néhányat és közöljük a doktornő válaszait.


1. Igaz-e az, hogy a kozmetikai kezelés elején bevetett gőzölést ennél a típusnál nem szabad? B. Nikolett

Igen. Az a véleményem, hogy nemcsak ennél a típusú kezelésnél nem szabad, hanem általánosan igaz: rosaceára hajlamos bőrt tilos gőzölni. A bőr kötőszöveti rétege gyulladt, vagy akut, vagy krónikus módon. Így óriási kockázat, könnyen belobban a gőzöléstől az arc.


2. Több helyen olvastam már, hogy a C-vitaminos szérumok segítenek. Ez valóban így van? Ezeknél a szérumoknál mire figyeljen az ember, hogy ne “gagyit” vegyen? N. Orsolya

A C-vitamin normál verzióban oldott állapotban (szérumban, krémben) 1 nap alatt lebomlik. Így azok a termékek, melyeken az INCI-ben Ascorbic acid van, azok ebből a szempontból hatástalanok. A stabil C-vitamin verziókat érdemes keresni, vegyszermentes formulákban, hogy a hatás tiszta és hatékony legyen, főként, hogy antioxidáns hatást várunk tőle sejtszinten. A természetes C-vitamin biotechnológiailag stabilizált változatai az Ascorbyl Palmitate, a Sodium Ascorbyl Phosphate, a Tetrahexyldecyl Ascorbate, és a Magnesium Ascorbyl Phosphate.


3. Jó napot, lenne egy kérdésem, honnan tudhatom, hogy az arcomon lévő pirosság Rosacea, és nem autoimmun betegség velejárója? G.Roxána

Erre a holisztikus diagnosztikus módszerek és a vérképvizsgálat adhat választ, ránézésre ez sajnos nem megállapítható.


4. Hogyan tudom helyreállítani a bőr természetes egyensúlyát, ha már kialakult a rosaceás arcbőr? L.Zsóka

Érdemes elolvasni a DRHAZI weboldalán erről írt cikkeket, mert ezt nem lehetséges leírni néhány mondatban. https://webshop.drhazi.hu/drhazi-szalon/rosacea-kezeles


5. Milyen arckrémeket tud ajánlani a rosaceás arcbőrre, ami egyben zsíros is? Sok krémet kipróbáltam már de nem vált be egyik se eddig nagyon. K. Dávid

Mindenképp olyat, ami építi az arcbőrt, tehát egy nanopeptidekkel bőrépítő, antiszeptikus és faggyúszabályozó formulát választanék, ami a Purifying Creamgél. Ezzel szépen szinten lehet tartani a bőrállapotot, de ha azt szeretné, hogy normalizálódjon az arcbőre, akkor érdemes eljönnie egy holisztikus arcdiagnózisra és elvégeznie egy Bőrmegújító Kúrát.