Aktualitások

Bevásárlóközpontunk aktuális híreiről, eseményeiről tájékozódhatsz HÍREK rovatunkban. Kövesd folyamatosan, hogy időben értesülhess legfrissebb eseményeinkről!


SAMSUNG – okos eszközök, okos projektek!

A Samsung Electronics innovatív ötleteivel és technológiáival inspirálja a világot és formálja a jövőt. A vállalat újraalkotja a televíziók, az okostelefonok, a viselhető okoseszközök, a tabletek, a kamerák, a digitális készülékek, az orvosi eszközök, a hálózati rendszerek, a memóriák, az LSI rendszerek, a félvezetők és a LED megoldások fogalmát.

A SAMSUNG nem csak technológia, hanem kreativitás és felelősségválás! A Z STYLE rendhagyó designer kollekció ékes példája annak, hogyan támogathat egy nemzetközi brand egyszerre lokális értékeket és környezettudatos missziót!  A limitált számban elérhető designer ruhák és kiegészítők a fenntartható divatra és a variálhatóságra hívják fel a figyelmet. A tervezők szerint a teljes szett, vagy akár az egyes darabok külön-külön is annyira sokoldalúak, hogy a különböző stílusokhoz is jól illeszkednek, így mindenki könnyen saját ízlése szerint igazíthatja őket. Az együttműködésben öt kiváló hazai művész vett részt, akik a Samsunggal együtt a Retextil Alapítványnak ajánlották fel a kollekció értékesítéséből befolyó bevételt. 

Szegedi Kata és alkotótársa, Benus Dániel, a Katai Szegedi márka tervezői, Oláh Anna az Anna Amélie megálmodója, valamint Balázs Viola és Szécsi Tamás a VYF alapítói is S Pent ragadtak, hogy olyan variálható pulóver, táska és sálak szülessenek, amelyek tükrözik a Galaxy Z Fold3 5G és a Galaxy Z Flip3 5G csúcsmobilok sokoldalúságát.

A környezetbarát választások előtérbe helyezése és a tudatos döntések szorgalmazása mellett fontos számunkra, hogy a készülékeink sokoldalúságát a gyakorlatban is megmutassuk – mondta el Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – Éppen ezért tartjuk izgalmasnak a nemcsak hazai, de nemzetközi szinten is kiemelkedő alkotókkal közös munkát. A Z Style kollekció lenyűgöző darabjai azt üzenik mindenkinek, hogy a környezetbarát megoldások, a technológia és a kreativitás találkozása egészen különleges eredményeket hozhat. Ennek értelmében külön örömmel tölt el, hogy a támogatásunkkal létrejött kollekció értékesítéséből befolyt összeget az alkotók egy olyan, hazai vállalkozásnak ajánlják fel, amely egy újrahasznosításon alapuló foglalkoztatási és termelési rendszert alkotott meg.”

SAMSUNG – műszaki cikk MAMMUT I. földszint


CULINARIA ITALIA – Olaszország válogatott finomságai

Új, nagyobb üzletben várja visszatérő és új vásárlóit az Olaszbolt. Minőségi, eredeti delikátesz csemegék, különlegességek még szélesebb választékával a megszokott nyitvatartás mellett!

CULINARIA ITALIA – MAMMUT I. 1. emelet


SIZEER – a sneakerheadek kedvence

Az individualizmus és a sokszínűséget képviselőinek jó hírünk van. Novembertől a MAMMUTBAN is elérhetők a SIZEER forgalmazott nemzetközi streetwear márkái! Az üzlet garantálja az eredetiséget, és extra minőséget! Adidas, Nike, Fila, Puma, Reebok, New Balance, Vans, Timberland náluk állandó versenyzők. Ezekkel a vezető márkákkal alkotva meg a tökéletes városi multibrand üzletet!

SIZEER Sportruházat MAMMUT II. 1. emelet


A lengyel márka termékei szeptembertől már a Mammut II.-ben is elérhetők! A több mint 12 éves múltra visszatekintő, magát családi brandként aposztrofáló cég töretlen európai sikerét valóra váltott missziójának köszönheti, hiszen minőség-ár tekintetében figyelemre méltó lakáskiegészítő és gyerekruha kollekciói több eladási statisztika szerint is piacvezetők!

A PEPCO egyszerre kínál megoldásokat ajándékozáshoz, vagy hétköznapi háztartási eszközök, lakásdekorációk beszerzéséhez!

PEPCO MAMMUT II. 2. emelet


Igazi kuriózum az a kooperáció, amely évszázadunk egyik legnépszerűbb divatikonja, az örök inspiratív IRIS APFEL és a H&M között köttetett. IRIS APFEL 100-ik születésnapja a New York-i Divathétre esett, a nemzetközi divatvilág kiemelt képviselői együtt ünnepeltek ez alkalomból. Az IRIS APFEL X H&M kollekciója majd 2022 elsőnegyedévében debütál, és az egy évszázad alatt folyamatosan megújuló, ugyanakkor trenddiktáló értékeketlefektető IRIS egyedi és inspiratív stílusa előtt hódol. Bátor, kompromisszumoktól mentes kreativitása példaértékű és motiváló sokunk számára – az önkifejezés és felvállalás szimbolikájának minden rétegével. Alkotásai és személye megtestesítik azt az eszmét, miszerint a stílus és inspiráció bárhonnan eredhet tekintet nélkül az anyagiakra, vagy szakmai támogatottságra. A titok talán a született excentrikusságban keresendő és a hozott, veleszületett tehetségben, valamint a merész felvállalásban!

Kíváncsian, nagy érdeklődéssel várjuk a különleges kollaboráció darabjait!

Kövesd social media felületeinket, hogy időben értesülhess az újdonságokról, aktualitásokról!


Digitalizálódó világunk felgyorsult forgatagának negatív hatásait már az orvostudomány is felismerte. A LASSULJ BE / SL…. mozgalmak újra felfedeztetik velünk azokat az értékeket, amelyek valós élményeket jelentenek és szervezetünk számára is szükséges és megfelelő tapasztalatokkal gazdagítják és fejlesztik a felnőtt szervezetet.

5 jó okot is tudunk, amiért megéri minél gyakrabban olvasni!

1. Felnőttkori készségfejlesztő módszer, így hozzájárul a kognitív funkciók megfelelő működéséhez. Igen olvasással fejleszthető az IQ és EQ is!
2. Jótékonyan befolyásolja a kreatív gondolkodásmódot, ami pedig nélkülözhetetlen a hétköznapi problémamegoldókészségünk és képességeink kibontakozásához.
3. Az olvasás nemcsak a kreatív és logikai készséget fejleszti, de oldja akár a stresszt és szorongást is!
4. A Szókincs fejlesztő mechanizmusán keresztül hozzájárul az asszertív kommunikáció fejlesztéséhez, így a hétköznapi konfliktuskezelésben is nagy segítség lehet.
5. „Én-idő” élményt teremt, ami az egészséges önértékelés egyensúlyában lehet segítségedre!

KÖNYVAJÁNLÓ TIPPÜNK

Matthew McConaughey – zöldlámpa


A divatipar előző évi ígéretes sajtóközleményei valóra váltak. A nagyobb márkák újrahasznosított kollekciói már nem pusztán lehetőségek környezetvédelmünk érdekében, hanem megvalósult és elérhető termékek a boltok polcain. Tendencia, hogy ráadásul prémium élvonalas kollekciók készülnek recycle alapanyagokból, kielégítve az aktuális stílus- és trendigényeket – pozitív befolyással a fogyasztói szokásokra. 

Nem elhanyagolandó, hogy a felelősségvállalásból márkahűség építhető, így a divatipar számára egyértelműen kifizetődő a környezettudatos misszió és vállalás!

Recycle koncepcióban élen járó divatmárkák

H&M Mammut II. 2. emelet
RESERVED Mammut II. 1. emelet
LEVI’S Mammut I. fszt.