Beköszöntő


Gellei Andrea
Marketingvezető

Fontos számunkra a környezet ahol élünk, így az is, hogy egy tudatos fogyasztói magatartás irányába motiváljuk vásárlóinkat az ünnepek alatt is!

Ezért többségében olyan tartalmakkal készültünk,  ahol egyszerre jelenhet meg minőség, stílus és a zöld koncepciók is előtérbe kerülnek. Azon dolgoztunk, segítsük olvasóinkat, hogy ötleteink ne csak az aktuális trendeket tükrözzék, de praktikus útmutatások legyenek egy tudatos és igényes választáshoz, vásárláshoz akár a karácsonyi last minute lázában is.

Ha ünnepek, akkor természetesen az ajándékozás kerül leginkább fókuszba, november közepétől december végéig heti értékes nyereményjátékokkal díjazzuk azokat, akik folyamatosan követik megjelenő, újabb cikkeinket. A MAMMUT BEVÁSÁRLÓ KÖZPONT SEZAM applikációját különösen érdemes most letölteni és használni, hiszen minden vásárlás utáni pontgyűjtéssel ugyancsak értékes ajándékokat kaphattok.

Az ünnepek küszöbén látogatóink és dolgozóink számára egyaránt fontos információ, hogy a Mammut ismét elnyerte a Safe Asset Group nemzetközi ellenőrző szervezet biztonságos kereskedelmi létesítményeknek odaítélt Covid-megfelelőségi Tanúsítványát, így a nemzetközi sztenderdek szerint továbbra is felkészültek vagyunk a koronavírus járvány koc­kázatainak kezelésére.

Látogassatok el rendszeresen a mammutmagazin felületére, hiszen mostantól év végéig naponta újabb témákkal, játékokkal és meglepetésekkel várunk benneteket!