image
Kövess bennünket social media felületeinken!

BŐRBARÁT NAPOZÓK – vízpartra és hétköznapokra!

A napsugarak elleni védelemben elsődleges szempont, hogy bőrünket védjük a káros sugaraktól, ugyanakkor engedjük megfelelő mennyiségű D-vitaminhoz jutni. Vedd figyelembe azt is, hogy élő vizeink számára nem mindegy, hogy milyen összetevők kerülnek bele az ember által használt kozmetikai termékekből. Ha tópartra, vagy tengerpartra mentek nyaralni, válassz bőr-, és ökobarát terméket!Olvass tovább BŐRBARÁT NAPOZÓK – vízpartra és hétköznapokra!

VITAMINDÚS ötletek

Modern korunk egyik negatív hatása, hogy az átlagember vitaminhiányosan étkezik, és ezt nem is pótolja. A hosszútávon fennálló állapot súlyos szövődményei akár gyógyíthatatlan betegségek is lehetnek. Ezt megelőzendő a megfelelő vitaminpótlás, összeállításunk ezúttal ebben nyújt segítséget!Olvass tovább VITAMINDÚS ötletek

UV-TIPPEK – Védekezz okosan!

Az UV védő termékek nem csak a káros sugaraktól védenek, hanem a hasznos D-vitamintól is megfoszthatnak, ha túlzásba visszük használatukat. Az újgenerációs UV védelemmel ellátott termékek már „okos” fejlesztések, így „időzített”, és környezetbarát formulákat is tartalmaznak, amelyek hozzájárulnak egészségünk, és környezetünk védelméhez egyaránt! Olvass tovább UV-TIPPEK – Védekezz okosan!

Mi az a SUPERFOOD?

A legtisztább, sok esetben hétköznapi, alapvető élelmiszerek, az átlagosnál jóval nagyobb mennyiségű tápanyagokkal, ásványi anyagokkal és vitaminokkal! Illetve étrendkiegészítőként a tisztán kinyert ásványi elemek koncentrált formái. Legyen szó közvetlen természetes előfordulásukban, vagy akár intenzív koncentrátumként, kimagaslóan jó hatással vannak az egészségünkre, betegségmegelőző, öregedésgátló, immunerősítő, nemegyszer gyógyító hatással rendelkeznek. Olvass tovább Mi az a SUPERFOOD?

Lendülj ismét mozgásba egészségedért!

Az újrakezdés sosem könnyű, legyen szó munkáról, párkapcsolatról, életmódról vagy akár a testmozgásról. Rengeteg energiát és odafigyelést igényel, hogy meghozza a várt eredményt.
A nyári időszak azonban tökéletes arra, hogy ismét elkezdj foglalkozni testeddel és lelkeddel a harmonikus és fitt mindennapokért.
Fogadd meg öt tippünket, hogy könnyű és sikeres legyen a testmozgáshoz való visszatérés!
Olvass tovább Lendülj ismét mozgásba egészségedért!

NYEREMÉNYJÁTÉK

OLVASS ÉS NYERJ!
Olvasd velünk a Mammut Magazin online kiadványát és nyerj 100.000 Ft értékű Mammut vásárlási utalványt, valamint értékes kozmetikai csomagot a Mammut Bevásárlóközpont partnereinek jóvoltából!

Nem kell tenned mást, mint a Mammut Facebook oldalán a játék felhívás posztja alatt kommentben írd meg nekünk 2021.07.05. és 2021.07.19 között, hogy magazinunk mely cikke tetszett a legjobban és miért! 2-3 naponta friss, új tartalommal jelentkezünk, így biztosan találsz kedvedre való témát!

A játékszabályzatnak megfelelően kommentelők közül véletlenszerű sorsolással 1 fő kerül ki nyertesen!

Játék időtartama: 2021.07.05-2021.07.19.
Sorsolás: a játékot követő héten
Játékszabályzatért kattints a képre!Olvass tovább NYEREMÉNYJÁTÉK